PAGÈS ENTRENA

calendar_month Duració: 2h
location_on Activitat per gaudir Piera
PAGÈS ENTRENA

Concretar hora i dia amb l’empresa.

public Enologia

Caves familiars des de 1987 i vins des de principis del segle XX. Enoturisme. Empresa familiar, activitat de compartir taula amb els propietaris, maridatge de cava amb formatges, degustació en diferents tipus de copa per notar la diferencia.

Les visites las fa ella i el seu marit, Joan que és enòleg i propietari.

Compartint taula: L'activitat més personal i intima, que podem oferir.

Després de veure les vinyes, recórrer les caves i haver conegut algunes històries delceller, us proposem un àpat de cuina elaborada, compartint taula amb els propietaris i fent un maridatge exclusiu, on conèixer les persones que gestionen Pagès Entrena. Visita al celler, es comença per l’exterior parlant de la vinya i el conreu al costa de la vinya i després es passa a visitar el celler explicant el procés de elaboració de cava i
història de la família, son la 3a GENERACIÓ. En acabar, dinar maridat, on es seuen tots junts a taula i mentre dinen es van servint diferents caves i s’explica el perquè es marida cada cava amb cada menjar.

Pagès Entrena són Caves que conserven la tradició de diverses generacions. El propietaris transmeten als visitants la importància de la cura de les Vinyes i el respecte dels seus cicles. Amb la finalitat de que els visitants es sentin part de la família un cop acabi la visita, s’ofereix compartir taula amb els propietaris per a gaudir junts d’un àpat casolà elaborat amb productes de proximitat, maridat amb diferents caves d’elaboració pròpia. D’aquesta manera es posen en valor les costums familiars i els plats tradicionals.  Pagès entrena desenvolupa bones pràctiques en sostenibilitat ja que recicla les seves aigües, les caixes de cartró per conservar les ampolles de cava són produïdes en pobles propers. A més els treballadors i treballadores són veïns de les caves. 

  INCLOU:

- Visita guiada vinyes

- àpat de cuina elaborada

- maridatge exclusiu durant el dinar

- Vista al celler

  NO INCLOU:

- Cap servei que no estigui detallat a l'itinerari

TEMA GOSSOS: es pot consultar, perquè ells tenen 2 gossos però podrien permeti-ho. PERÒ
NO PODEN ACCEDIR DINS A LA ZONA DE L’OBRADOR.

Sempre amb reserva prèvia. Personalitzen les visites en base del client. La fan exclusiva, si són
2 persones només per elles, no barrejan persones. Tot en exclusiva pel grup q tinguin.


PRODUCTES LOCALS de l’Anoia i el Penedès. S’intenta que sigui KM0 de proximitat.
- Formatges i oli són de l’Anoia
- Pa de l’Anoia
- Embotits de l’Anoia
- Xocolata que utilitzen amb el cava rosat és de Sant Sadurní de la fàbrica Simon Forny.


ACCESIBILITAT:
- Per a gent amb discapacitat física

- Panels amb Braille: amb fet visites per invidents però l’edifici es dels final del segle XVII
XVIII i no està adaptat, l’accés amb cadira de rodes no pot baixar a la cava.

- Es pot accedir a la part de la zona d’embotellat però NO AL CELLER DE LA CAVA. Són
molt estretes no cap una cadira.


BONES PRÀCTIQUES – SOSTENIBILITAT:
- Reciclatge: fan reciclatge d’aigües. La maquina de rentar les ampolles un cop acabat el
procés del des goig, aquesta aigua es recicla. La il·luminació la han canviat cap a LED.
Reutilització de materials com cartró. Caixes són del poble del costat.
- Contractació de gent de la zona
- Productes locals: sí
- Certificacions: no